Izjemno zanimiv projekt, poln izzivov. V glavnem je vse izdelano iz iverala, delovne in bolj obremenjene površine pa so obdelane v ultrapasu.

Poleg dokaj velikega števila krožnih in ločnih detajlov, ki so nam sploh pri srcu, je bil največji izziv, kako kapsuli spraviti v poslovalnico. Namreč, kapsuli smo kot celoto izdelali v delavnici, saj ju zaradi same statike nismo mogli izdelati v več delih in ju potem sestaviti v poslovalnici, katera pa je v prvem nadstropju trgovskega centra. Za v dvigalo sta bili preveliki, po stopnicah prav tako ni šlo. Ni nam preostalo drugega, kot da smo, dobesedno, na kapsulo zmontirali kolesa, jo priklopili na kombi, in jo peljali, po dovozu v garažno hišo, v prvo nadstropje. Ko pa ni več šlo po kolesih, nas je kapsulo v poslovalnico vneslo osem krepkih možakov. Pa nam je vsem kar malo »dol teklo«…

Zelo, zelo zanimiv podvig, lahko bi mu rekli že kar misija nemogoče, ki pa se je skupnimi močmi spremenila v uspešno izveden projekt, poln smeha, modrovanja in dobre volje.

Projektant opreme in celotne adaptacije poslovalnice je bil arhitekt Sani Okretič.